Programma

Lekker Lang Gelukkig

  1. Nieuwschevron right
  2. Lekker Lang Gelukkig

Het is #InternationalDayOfHappiness vandaag! Wat de sterren doen om lekker lang (samen) gelukkig te blijven, lees je hier.

De Dijk

Verdeel de poet!

dedijk01_foto_door_bob_bronshoff_klein.png

Huub van der Lubbe en zijn mannen spelen al decennia lang alle zalen in Nederland plat. De frontman verdient evenveel als de andere leden en dat blijkt een prima polderformule.

Sting & Trudie

Beweeg!

sting-e-la-moglie-Figline-Valdarno_650x435.jpg

Niet alleen houdt Sting het al een tijdje uit met zijn vrouw Trudie (sinds 1982), ook is hij zo te zien nog topfit. Sting doet aan Ashtanga Vinyasa yoga, tantra en Jivamukti yoga. Bovendien mediteert hij. toch maar 's proberen?

Will Smith & vrouw Jada

Doe sexy!

BS2BS833330.jpg

Will neemt foto's van Jada Pinkett Smith als ze slaapt. Al sinds 1997. En Jada zet dat op Twitter. Of dat normaal is weten we niet, maar blijkbaar helpt 't wel!

Bruce & gezin

Ga naar buiten!

Bruce+Springsteen+Patti+Scialfa+Windsor+Horse+xmiaOYFbOCtl.jpg

Bruce rockt de stadions nog hard op zijn 67ste. Sinds 1991 doet hij dat samen met echtgenote Patti Scialfa. Hoe vindt de baas rust? Hij trekt erop uit met zijn vrouw, dochter en...paard.

Beyoncé & Jay-Z

Maak plezier!

beyonce-and-jay-z.jpg

Uit elkaar gaan Beyoncé en Jay-Z alleen in de bladen. Uit gaan ze wel, sinds 2002, onder andere naar sportwedstrijden. Samen juichen is goeie teambuilding dunkt ons!

Meer tips

We zij benieuwd wat jij doet voor de lol en ontspanning. Hard muziek luisteren soms?

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie