Programma

Legendarisch Live: George Michael en Paul Young met een bijzondere band

  1. Nieuwschevron right
  2. Legendarisch Live: George Michael en Paul Young met een bijzondere band

George Michael, Paul Young, Eric Clapton, Dire Strait, Phil Collins en Elton John. Allemaal komen ze samen op één podium voor het goede doel. Een legendarisch moment dat we je niet kunnen onthouden.

Net op tijd

Voor dit concert staat er een bijzondere combinatie van namen op het podium. Vlak voor het begint komt Paul Young op het laatste nippertje op. Hij wordt bijgestaan door niemand minder dan George Michael. "Sorry, de bus was laat", zegt Paul Young enthousiast en zodra hij inzet weet George het publiek mee te nemen door te klappen.

Unieke band

Terwijl Elton John traditiegetrouw piano speelt, laat Eric Clapton zijn kunsten zien op een rode gitaar. Samen spelen ze 'Everytime You Go Away'. De ballad wordt in 1980 geschreven door Hall & Oates en vijf jaar later wordt het een hit door de cover van Paul Young. Tijdens het optreden verandert de rustige ballad in een catchy meeswingende versie.

Sfeervol

Het plezier spat er af bij George en Paul. Zelfs het publiek wordt in tweeën opgesplitst voor een wedstrijdje 'wie zingt het hardst'. Onder luid applaus en bijna huppelend sluiten de twee samen het nummer af.

Kijk hieronder het legendarische optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie