Programma

Top Song Haevn met 'Bright Lights'

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song Haevn met 'Bright Lights'

Deze week is Haevn met 'Bright Lights' de Top Song op NPO Radio 2. Je hoort 'Bright Lights' extra vaak voorbij komen.

Nog niet af

Ze lieten even op zich wachten. Na hun reclamehit 'Finding Out More' is het lang stil rondom Haevn. 'Bright Lights' is tegelijk met 'Finding Out More' geproduceerd, maar is volgens het duo van Haevn nog niet helemaal af. "We konden eindeloos lang luisteren naar 'Finding Out More'", aldus Jorrit Kleijnen. "Bij 'Bright Lights' konden we dat niet en waren we de productie sneller zat." Na een paar maanden zwoegen, is het nieuwe nummer er dan eindelijk. Het is de moeite waard geweest, want 'Bright Lights' is Top Song!

Nog kennen

Bart Arens belt met Marijn Vermeer van Haevn. Marijn en Jorrit zijn als Haevn bekend geworden door hun vorige single 'Finding Out More', die is gebruikt onder een autoreclame, waardoor hun single gehoord werd bij het grote publiek. "Het is bijna een jaar geleden dat we onze vorige single hebben uitgebracht. Het was heel spannend of het überhaupt nog werd gedraaid en of mensen wisten dat wij de jongens van 'Finding Out More' zijn. Het is dus heel fijn dat het weer wordt gedraaid."

Stiekem live

Misschien heb je 'Bright Lights' al een keer gehoord, als je fan bent. Haevn heeft het nummer afgelopen jaar al een paar keer live gespeeld. Sinds vorige week is het nummer officieel uitgebracht.

Luister hier de nieuwe Top Song:


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top Songs

Beluister al onze Top Songs en volg de Top Song-lijst op Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie