Programma

Dit is de beste livemuziek van het weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de beste livemuziek van het weekend

A Balladeer, De Fonk, Haevn, Sue The Night en nog veel meer live muziek kwam dit weekend voorbij. We hebben de beste livemuziek voor je op een rijtje gezet.

A Balladeer

We beginnen het lijstje met A Balladeer. Eerder deze week was hij te gast bij Aan de slag! waar de zanger vertelde over zijn nieuwe album. Bij Spijkers met Koppen speelt hij zijn nieuwe single 'A Wolf At The Door'.

Kissing Jane

De vijfkoppige popband Kissing Jane speelt bij Paul! hun nieuwe single 'Another Lie' en een hele toffe mashup. Herken jij alle nummers?

De Fonk

Kasper van Kooten heeft met zijn mannen en een vrouw de Nederlandstalige funkband De Fonk opgezet. In hun muziek zijn invloeden van de 80's disco en funk duidelijk terug te horen. Kasper van Kooten vertelt bij Corné Klein in het Muziekcafé dat hij bewust kiest om Nederlandstalige funk te maken: "Geen moment over getwijfeld." Het is immers een niche. Bekijk hier de eerste single 'Vette Trek'.

Haevn

Het lijstje met livemuziek blijft groeien, want ook Haevn heeft live gespeeld bij het Muziekcafé. Ze spelen hun nieuwe single 'Where The Heart Is'.

Sue The Night

We sluiten het weekend af met livemuziek bij Blokhuis. Leo ontvangt in zijn uitzending Sue The Night. Ze spelen 'The World Below' live.

Bankconcert Moke

Op de bank zitten met je favoriete band. Een handjevol fans van Moke mochten het meemaken bij Echt Jasper waar de band een intiem bankconcert gaf voor de fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie