Programma

Justin Timberlake werkt met jonge generatie aan nieuwe muziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Timberlake werkt met jonge generatie aan nieuwe muziek

Een klein jaar geleden bracht Justin Timberlake zijn laatste plaat Man Of The Woods uit, maar de zanger is alweer druk bezig met het maken van nieuwe muziek.

De geruchten gingen al een tijdje en werden ook door de zanger zelf aangewakkerd. Onder meer door een tweet met een video die Justin Timberlake in augustus zelf de wereld in stuurde. Op de beelden danst Timberlake samen met Lizzo op een nieuw nummer, dat vooralsnog niet is uitgebracht. ​In een interview met de Amerikaanse nieuwssite Entertainment Tonight bevestigt de zanger nu dat hij inderdaad alweer werkt aan nieuw materiaal en dat we daarop de samenwerking met Lizzo kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer samenwerkingen

Timberlake loopt al een behoorlijke tijd mee in de muziekindustrie en wil duidelijk met zijn tijd meegaan. Daarom laat hij zich op dit moment vooral inspireren door de nieuwe generatie artiesten. "Ik belde mijn platenmaatschappij en zei: 'Ik wil gewoon met jonge, frisse mensen werken en ik wil meer samenwerkingen doen'", aldus de zanger. "Ik ben al een hele tijd aan het produceren en schrijven. Ik wil de energie voelen die je krijgt als je samenwerkt met mensen die echt geweldig zijn."

Justin Timberlake is onder meer de studio ingedoken met artiesten als SZA, Meek Mill en dus Lizzo. "Ik heb geweldige dingen gedaan die me weer heel nieuwe energie geven." Over de samenwerking met Lizzo wil hij nog niet te veel verklappen. "Het is vuurwerk. Het nummer is zo goed. Ik ben er heel enthousiast over."

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie