Programma

Sue The Night speelt nieuwe single live

  1. Nieuwschevron right
  2. Sue The Night speelt nieuwe single live

'The World Below' is het eerste voorproefje van het nieuwe album van Sue The Night. Ze kwamen hem live spelen bij Ekdom in de Ochtend.

Mosaic

Singer-songwriter Suus de Groot stond in 2011 in de finale van de Grote Popprijs van Nederland. Veel muziek volgt en in 2015 brengt ze haar eerste album Mosaic uit onder de naam Sue The Night. Het album bevat nummers als 'Somebody's Watching' en 'Winter's Coming'. Gerard vertelt in de uitzending dat hij de plaat zelfs op LP heeft liggen.

Nieuw werk

Sue The Night heeft afgelopen jaar op veel verschillende podia gestaan tijdens het festivalseizoen en de eerste boekingen voor onder meer Klomppop en Indian Summer zijn in the pocket. Het nieuwe album komt volgend jaar pas uit, vertelt Suus. "Er moet net zo veel liefde in zitten als onze eerste plaat." Er zijn al drie nummers opgenomen en 'The World Below' voelde zo goed, dat ze het hebben uitgebracht als single en die speelden ze natuurlijk live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Girl From Ipanema'?!

Gerard overvalt Suus na de uitzending met een verrassing. Het nieuwe item is heel simpel: Noem drie hits! Die zag Suus echter niet aankomen. Het gevolg is een bijzonder lijstje van hits.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom in de Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie