Programma

Danny Vera, Krezip en Guus Meeuwis naar Tuckerville

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera, Krezip en Guus Meeuwis naar Tuckerville

De eerste namen voor het festival van Ilse de Lange zijn bekend. Danny Vera, Krezip en Guus Meeuwis reizen in september af naar Enschede.

Het festival vindt volgend jaar op 12 september voor de vierde keer plaats op recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. "Langzaam maar zeker groeien we toe naar het worden van een traditie", zegt Ilse de Lange. "Dit kan alleen maar door jullie, de fans van Tuckerville, die ons festivalterrein vullen met enthousiasme en daarmee creëren we een supersfeer!" Naast Danny Vera, Krezip en Guus Meeuwis zijn ook Suzan & Freek, Christopher Paul Stelling, Ida Mae & Daniel Donato bevestigd voor Tuckerville.

NPO Radio 2 op Tuckerville

Ook dit jaar stond NPO Radio 2 weer op Tuckerville met live-sessies van diverse artiesten. Zo was er een extra lange editie van Muziekcafé waarin Australische blues rock band The Teskey Brothers 'So Caught Up' en 'Rain' speelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TOP 2000

Hoevaak staat U2 in de Top 2000? Check het nu zelf op staatieindetop2000.nl en kijk ook gelijk of jouw favoriete platen dit jaar in de lijst staan. Op vrijdag 20 december onthullen we de complete Top 2000. De uitzending van de lijst der lijsten begint op 25 december om 08.00 uur.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie