Naar homepage
Programma

'Blauwe Dag' is TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Blauwe Dag' is TopSong

Suzan & Freek hebben met de kersverse opvolger van 'Als Het Avond Is' direct het eerste succes te pakken. 'Blauwe Dag' is namelijk TopSong!

De Nederlandse popmuziek maakte het afgelopen jaar een enorme comeback, met als één van de grootste successen 'Als Het Avond Is' van Suzan & Freek. Met het nummer begon er voor het duo een achtbaan te rijden die niet meer stopte. De single schoot naar de eerste plek in de hitlijsten en bracht het koppel naar alle uithoeken van Nederland. Het grote succes van de track gaf de twee tijd om rustig aan een waardige opvolger te werken. Die lijkt er met 'Blauwe Dag' nu te zijn.

Hoewel de successen zich op muzikaal gebied opstapelen voor Suzan & Freek, gaat de nieuwe single over er voor elkaar zijn als het even minder gaat. Ook rapper Diggy Dex schreef mee aan het liedje en dat hoor je terug in een couplet waarin Freek beweegt tussen zang en rap. De track moet uiteindelijk op een plaat van ongeveer tien liedjes belanden, aldus Freek: "We zijn heel flink aan het schrijven. We hopen dit najaar ons debuutalbum uit te kunnen brengen."

Tweede NPO Radio 2 TopSong voor Suzan & Freek

Bart Arens verraste de twee in de studio met de benoeming van 'Blauwe Dag' als de nieuwe NPO Radio 2 TopSong:

SPOTIFY-PLAYLIST

Beluister 'Blauwe Dag' en alle andere TopSongs in onze speciale afspeellijst op Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie