Programma

The Passion 2016 in audio en video

  1. Nieuwschevron right
  2. The Passion 2016 in audio en video

Dit zijn de mooiste momenten van onze uitzending rondom The Passion 2016 in beeld en geluid.

Verhaal met hoop

Bedenker van The Passion, Jacco Doornbos, is tijdens de speciale live-uitzending van NPO Radio 2 te gast om te vertellen over de zesde editie van het spektaculaire evenement. "Juist in deze tijd moet je het verhaal vertellen met hoop", zegt hij tegen Bert Haandrikman, verwijzend naar de aanslagen in Brussel.

Muziekkeuze

Onze eigen Jan-Willem Roodbeen, die van maandag- tot en met donderdagavond van 22.00 uur tot middernacht te horen is met Roodshow Late Night, heeft ook dit jaar weer de muzieksamenstelling van The Passion gedaan. Hij vertelt over hoe die keuze dit jaar tot stand kwam.

Discipelen

Twee van onze dj's vertolken de rollen van discipelen in The Passion, namelijk Jn-Willem Roodbeen (Roodshow Late Night) en Wouter van der Goes (Wout2day). In de live-uitzending vertelt Wouter over zijn gevoel bij het beroemde verhaal van Jezus.

Jezus in de studio

Martijn Fischer, die de rol van Jezus vertolkt in The Passion, komt na afloop de studio van NPO Radio 2 binnenwandelen om te vertellen hoe hij het ervaren heeft.

Xander als Judas

De tegenspeler van Martijn Fischer is voormalig Volumia!-zanger Xander de Buisonjé. Hij kruipt in de huis van Judas, die Jezus verraadt aan de Romeinen. Xander zingt de powerballad 'Ik Ben Niet Van Jou', een nummer van Glennis Grace.

Eng

Ellen ten Damme heeft een van de grootste rollen in de show, namelijk die van Maria. In de nabeschouwing zegt ze het 'eng' te vinden om voor die 25.000 mensen in de huid van de moeder van Jezus te kruipen.

Ster advertentie
Ster advertentie