Programma

Ruud en Olcay gaan de strijd met elkaar aan in Wild in het Weekend: Ruud vs. Olcay

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud en Olcay gaan de strijd met elkaar aan in Wild in het Weekend: Ruud vs. Olcay

De aankomende vier vrijdagen gaan Ruud en Olcay de strijd met elkaar aan in Wild in het Weekend: Ruud vs. Olcay. Dit doen ze samen met bekende Nederlandse duo's.

In de vier afleveringen worden luisteraars getrakteerd op grappige spelletjes, actualiteiten, muziek en veel 'relationeel geweld' tussen Ruud en Olcay. Ze spelen allebei voor een goed doel en worden bijgestaan door een bekend Nederlands duo. Vanaf 5 maart hoor je elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2 hoe ze het tegen elkaar opnemen. In de eerste uitzending zijn Guus Meewis en Manon Meijers te gast.

Ontstaan tijdens thuisquarantaine

Het idee is ontstaan tijdens de quarantaine van Ruud en Olcay. Hij vertelt: "Toen ik met Olcay in thuisquarantaine moest, waren we tot elkaar veroordeeld. We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rol van de luisteraar

Het programma is niet alleen live via de radio te volgen. Voorafgaand kun je via social media meegenieten van de strijd. Jij als luisteraar speelt een belangrijke rol, want competitie tussen Team Ruud en Team Olcay is niet compleet zonder publiek vanuit huis. Luisteraars kunnen elke week bepalen wie van het bekende duo dat te gast is in het team van Ruud komt en wie in het team van Olcay. En elke week zal de luisteraar live in de uitzending kunnen helpen bij de strijd tussen Ruud en Olcay.

Wild in het weekend: Ruud vs Olcay

Je hoort Wild in het Weekend op vrijdag 5, 12, 19 en 26 maart tussen 16.00 en 18.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie