Programma

Ruud de Wild maakt naam middagshow bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud de Wild maakt naam middagshow bekend

In het nieuwe jaar hoor je elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur Ruud de Wild op NPO Radio2 met zijn nieuwe middagshow...

De Wild In De Middag

Alles draait om de eenvoud en omdat Ruud graag zegt waar het op staat, zie je dat ook terug in de programmatitel. Volgens Ruud wordt het een show die je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag. Waar gelachen mag worden en waar de muziek altijd verrast. "De Wild in de Middag is een show die echt en oprecht is, waar je als luisteraar geëntertaind wordt, maar we gaan ook de diepte in", belooft de dj.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zanger van een rockband

"Het is een radioprogramma dat je raakt in onderbuik, het is een beetje ondeugend, sexy en onvoorspelbaar", zegt Ruud vooruitlopend op zijn middagshow die op maandag 2 januari van start gaat. Samen met zijn crew zorgt Ruud voor een geslaagde finale van de werkdag en een glimlach op weg naar huis. "Ik mag dan wel de presentator zijn, maar ik zie mezelf meer als een leadzanger van een rockband. Zonder mijn team, de drummer, bassist en de gitarist heb ik geen band en kunnen we geen muziek maken."

De Wild In De Middag
DJ: Ruud de Wild
Vanaf 2 januari elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie