Programma

Coldplay maakt tracklist nieuwe albums bekend in lokale krant

  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay maakt tracklist nieuwe albums bekend in lokale krant

De kogel is door de kerk! Coldplay maakt in een brief aan een fan in Engeland de releasedatum van het nieuwe album bekend. Het album bestaat uit twee delen en het geheel heet Everyday Life. Nu deelt Coldplay ook nog eens de tracklist in een lokale krant in Wales.

Het gerucht ging al langer dat Coldplay eind november een nieuwe plaat zou uitbrengen. De band heeft nu bevestigd dat het eerste deel van het dubbelalbum op 22 november 2019 uitkomt.

Everyday Life

Het album verschijnt in twee delen; Sunrise en Sunset. Dit zal de eerste plaat zijn sinds het laatste album, A Head Full Of Dreams, dat in 2015 verscheen. De band maakte de releasedatum op een wel heel bijzondere manier bekend, namelijk door een brief te sturen naar een willekeurige fan in Engeland. In een tweet hieronder lees je wat er precies in de brief staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

North Wales Daily Post

Ergens op de 31e pagina tussen reclames voor vriezers en koelkasten in stond ineens de volledige tracklist van Sunrise en Sunset. Waarom precies in die krant? Gitarist Jonny Buckland heeft ooit bij de krant gewerkt. In een tweet zegt hij: "Ik had ooit een vakantiebaantje als redacteur bij de Daily Post, waar ik foto's plaatste van huizen die te koop stonden. Ik was er niet erg goed in."


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tracklist

Sunrise

1. ‘Sunrise’
2. ‘Church’
3. ‘Trouble in Town’
4. ‘BrokEn’
5. ‘Daddy’
6. ‘WOTW / POTP’
7. ‘Arabesque’
8. ‘When I Need a Friend’

Sunset

1. ‘Guns’
2. ‘Orphans’
3. ‘Èko’
4. ‘Cry Cry Cry’
5. ‘Old Friends’
6. ‘-‘
7. ‘Champion of the World’
8. ‘Everyday Life’

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie