Programma
KRO-NCRV

Rob Jetten zingt stiekem onder de douche

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Jetten zingt stiekem onder de douche

Op 22 november 2023 is de verkiezing voor de Tweede Kamer. Deze week spreken enkele lijsttrekkers in Gijs 2.4 met Gijs Staverman. Niet alleen over hun partijprogramma, maar ook over muziek. Op donderdag belt Gijs met D66-lijsttrekker Rob Jetten!

De politiek kan af en toe een beetje saai zijn, maar voor politica is campagnetijd een drukte van jewelste. Tijdens deze periode zijn ze gelukkig niet altijd serieus bezig. "We zijn natuurlijk ook een heleboel aan het ouwehoeren in campagnetijd!", zegt D66-lijsttrekker Rob Jetten tegen Gijs. Gelukkig gaat het tijdens de uitzending niet over politiek, maar juist over muziek!

Zingen onder de douche

Muziek betekent veel voor Rob, zo heeft hij altijd wel een liedje opstaan, houdt hij van een feestje en zingt hij alleen stiekem onder de douche als niemand hem kan horen. Wat hij dan zingt, kan zomaar een liedje zijn uit een Disneyfilm, want hiervan krijgt hij nóóit genoeg.

The King of Rock and Roll

Een liedje uit een van deze films heeft hij echter niet aangevraagd in Gijs 2.4. Welk nummer hij wel heeft gekozen is A Little Less Conversation van Elvis Presley. Deze plaat is geschreven rond de tijd dat D66 is opgericht. Dit is trouwens niet de enige reden voor Rob Jetten om dit nummer te kiezen: "Het is een tijdloze plaat!"

Luister hieronder naar A Little Less Conversation:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister hieronder het gesprek terug:

Rob Jetten (D66) deelt zijn vergeet-me-nietje

Ster advertentie
Ster advertentie