Programma

'Shine' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Shine' is TopSong!

Douwe Bob is terug met muziek in een compleet andere stijl dan we van de zanger gewend zijn. De track 'Shine' is de voorloper van zijn nieuwe album en wordt meteen bekroond met de TopSong!

Een nieuw geluid

Het is eventjes stil geweest rondom Douwe Bob. Nadat hij in 2016 deelneemt aan het Eurovisiesongfestival en zijn derde album Fool Bar uitbrengt, valt er toch een soort rust. Een rust die Douwe duidelijk goed benut, want op 9 november komt hij met een nieuw album: The Shape I'm In. Zo sixties en seventies als zijn vorige albums zijn, zo modern is het nieuwe album. Douwe omschrijft zijn album zelf als 'een break-up plaat waarop je kunt dansen'. Iets heel anders dan we van de zanger gewend zijn dus. Geniet deze week dan ook extra vaak van 'Shine'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Huh, wat is er?"

Het lijkt Bart leuk om een nieuw verrassingselement toe te voegen bij het bekendmaken van de TopSong. Daarom nodigt hij Douwe, die nog van niets weet, live in de studio uit. Wanneer Bart de track echter instart, heeft Douwe niet door dat hij een héle belangrijke intro mist: "De NPO Radio 2 TopSong!" Bart start de track daarna nog twee keer in, totdat Douwe het goede nieuws eindelijk doorheeft. "Aah! TopSong, wat goed, wat vet man," aldus Douwe.

Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie