Programma

'Willin' van Mell & Vintage Future is TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Willin' van Mell & Vintage Future is TopSong

Mell & Vintage Future hebben met hun nieuwe nummer 'Willin' opnieuw een TopSong te pakken. Bart belt met Mell om haar dit goede nieuws te vertellen.

De oplettende televisiekijker kent Mell van haar deelname aan The Voice of Holland. Wanneer zij uiteindelijk aansluit bij het Nederlandse bandje Vintage Future ontstaat er een hemelse samenwerking. Vintage Future wordt gevormd door de muzikanten Nico Brandsen en Ton Dijkman. Zij hadden Mell al eventjes in het vizier, maar beginnen pas na een tijdje samen te werken. Na een aantal singles was het al heel snel duidelijk dat dit een gedroomde samenwerking is. Als kers op de taart brachten Mell & Vintage Future dit jaar hun eerste album Mell & Vintage Future uit.

"Ik had dit zo niet meer verwacht!"

Wat is er leuker dan gebeld worden met het nieuws dat je nieuwe nummer TopSong is geworden? Bart verraste Mell dan ook met dit nieuws, en dat zag ze helemaal niet aankomen: "Ik had dit echt niet verwacht, ik vind dit zo leuk!"

Bart verrast Mell & Vintage Future met de TopSong

Live vanaf de Collectecamping

Tijdens 100 uur voor KWF kwam Mell & Vintage Future langs om een aantal nummers te spelen. Natuurlijk kwam ook 'Willin' voorbij, geniet hieronder van de prachtige live beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie