Naar homepage
NPO Radio 2

De meest aantrekkelijke collega volgens Rob Stenders?

  1. Nieuwschevron right
  2. De meest aantrekkelijke collega volgens Rob Stenders?

In de nieuwe YouTube-serie Klantenservice geven Rob Stenders en Caroline Brouwer op geheel eigen wijze antwoord op de meest uiteenlopende vragen en verzoeken van luisteraars! Kijk mee naar aflevering 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Welke collega vindt Rob het aantrekkelijkst? Welke datum moet je rood markeren in je agenda voor het volgende Bonanza-feestje en welke artiest wordt volgend jaar niet gedraaid op Koningsdag? Blijf kijken en je hoort het! De inbox stroomt iedere dag met vragen van luisteraars. Teveel om in de uitzending te behandelen. In de nieuwe YouTube-serie Klantenservice gaan Rob en Caroline er daarom eens goed voor zitten om de beste vragen toch nog van een antwoord te voorzien.

JE MAG DE KLANTENSERVICE ALLES VRAGEN

Geen vraag wordt geschuwd in de wekelijkse video. Dus heeft Caroline nou wel of geen minnaar zoals Rob graag suggereert? En wie vindt Rob zijn meest aantrekkelijke collega, je hoort het. Natuurlijk worden ook de vele muziekvragen aan Rob keurig geadresseerd, net als alle vragen over zijn relationele status, zijn tips hoe om te gaan met vrouwen, z’n Netflix suggesties en zijn liefde voor laarzen. Maar ook als je wilt weten of Rob enig idee heeft hoe een OV-chipkaart werkt, vraag het. Niks is te gek. En anders merk je het wel.

Elke woensdag staat er om 16:00 uur een nieuwe aflevering voor je klaar op ons YouTube-kanaal.

STENDERS PLATENBONANZA

Je hoort Rob en Caroline elke maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur met Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie