Programma

Davina Michelle live met akoestische versie Sweet Water

  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle live met akoestische versie Sweet Water

Na het imposante debuut van Sweet Water bij het Songfestival, stak Davina Michelle haar nieuwe single vanochtend in een nieuw, akoestisch jasje. Live op de bühne van Jan-Willem Start Op.

"Ik zit nog steeds een beetje op een roze wolk", geeft Davina toe. Met haar interval act bij het Songfestival maakte ze veel indruk. "Alle lieve reacties die ik krijg. Ik had het nooit verwacht en ik ben enorm trots en blij dat mensen het leuk vonden", legt ze uit. Terwijl Davina Michelle nu overladen wordt met lofzangen, was dat in de begindagen van haar carrière wel anders. "Mijn bovenbuurvrouw heeft wel echt gezegd van: 'Tussen 10 en 10 hoef je niet meer te zingen, want ik heb er last van", lacht Davina.

Songfestivalkandidaat?

Davina Michelle's optreden bij het liedjesfestijn zorgt er ook voor dat ze telkens weer dezelfde vraag krijgt. Namelijk: Gaat zij Nederland volgend jaar vertegenwoordigen bij het Songfestival? "Volgend jaar nog niet", legt Davina niet uit. In Jan-Willem Start Op geeft ze wel toe al contact te hebben met het comité van Eurovisie. "Ik ben altijd heel open en eerlijk en heb ook aangegeven hoe ik het voel. Daar heeft het comité heel veel begrip voor."

​Chek haar optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie