Programma

3JS stellen albumrelease uit tot halverwege mei

  1. Nieuwschevron right
  2. 3JS stellen albumrelease uit tot halverwege mei

De 3JS brengen hun nieuwe album De Aard Van Het Beest later uit dan in eerste instantie het plan was. Het management laat op woensdag weten dat de plaat op 15 mei uitkomt.

"De band heeft uiteindelijk meer tijd genomen om het album nog verder te perfectioneren", laat Volendam Music BV weten in een persbericht. De band zou het album tijdens een gelijknamige theatertour eerder dit jaar uitgeven, maar deze werd vanwege het coronavirus afgelast. In aanloop naar de verplaatste releasedatum, 15 mei, laten de 3JS via YouTube al enkele nieuwe nummers horen. Donderdag 16 april om 20.00 uur worden 'De Dagen' en 'De Brug' gespeeld. Deze singles zijn later op de avond te beluisteren via onder andere Spotify.

Postieve plaat

De Aard Van Het Beest is het twaalfde studioalbum van de 3JS en de eerste met Robin Küller als gitarist. Volgens zanger Jan Dulles is het de meeste positieve plaat die de bandgroep sinds de oprichting in 2002 heeft gemaakt.

Wachten op de toekomst

We hebben nog wel een weg te gaan, maar zo rijden we de toekomst in. Tot het bittere eind; oftewel 15 mei. Geniet nog één keer van 'De Toekomst' van 3JS live vanaf de NPO Radio 2 camping tijdens 100 uur voor KWF.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie