Programma

'Duurt Te Lang' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Duurt Te Lang' is TopSong!

Davina Michelle pakt met haar cover van Glen Farias 'Duurt Te Lang' de TopSong van deze week!

Rake cover

Davina zet haar eerste stappen naar bekendheid in het tv-programma Idols. Ze strandt voor de liveshows en start in 2017 een eigen YouTube-kanaal. Hier uploadt ze wekelijks een Engelstalige cover, met als grootste succes haar vertolking van P!nks 'What About Us'. P!nk zelf krijgt de video ook te zien en looft in een interview het talent van de Rotterdamse: "Dit is beter dan ik zelf ooit zal klinken." Met dat grote compliment op zak doet Michelle dit najaar mee aan het tv-programma Beste Zangers. Daar zingt de veelzijdige zangeres een cover van Glen Farias 'Duurt Te Lang'. Dat nummer schrijft de Amsterdamse muzikant in 2013 over de dagelijkse sleur in zijn huwelijk. Davina weet het liedje eigen te maken en vanaf de eerste noten zijn haar muzikale collega's zichtbaar ontroerd. De cover is catchy, raak én deze week TopSong op NPO Radio 2!

Beluister de track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart heeft een verrassing voor Davina

Davina heeft alles behalve een normale ochtend. Terwijl Bart haar belt, wordt er bij haar thuis iets afgeleverd. Als Davina de deur opent en haar verrassing uitpakt, volgt er een luide kreet: "Ooh wat vet, en wat lekker!" Het blijkt namelijk een taart met daarop: 'Gefeliciteerd met de NPO Radio 2 TopSong!' geschreven. "Wat fantastisch, heel erg bedankt," aldus de zangeres.

Check het hele gesprek hier:

Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie