Programma
KRO-NCRV

Hans koos niet voor Margriet bij Boer Zoekt Vrouw: 'Hij wilde stoer overkomen'

foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Hans koos niet voor Margriet bij Boer Zoekt Vrouw: 'Hij wilde stoer overkomen'

Tijdens de logeerweek van Boer Zoekt Vrouw viel het doek voor deelnemer Margriet: boer Hans koos ervoor om niet met haar verder te gaan. Bij Wout2day blikt Margriet terug op haar ervaring in het programma.

Het leek een perfecte match in het populaire liefdesprogramma: Hans en Grietje. Het mocht echter niet zo zijn. Na een geslaagde eerste ontmoeting en een dagdate voor volksdansen, moest Margriet na één nacht tijdens de logeerweek het programma verlaten. "Eigenlijk had ik wel langer willen blijven", vertelt ze tijdens Wout2day, al geeft ze ook toe dat ze een andere kant had gezien van Hans, die tot nu toe zo zachtaardig overkwam.

'Kijk mij eens'

Eén van de meest opvallende momenten in de meest recente aflevering was hoe Hans behoorlijk kortaf was tegen zijn logés terwijl hij zijn paarden in een wagen probeerde te zetten. "Ik snap wel dat hij ons op dat moment commandeerde", vertelt Margriet, "want hij raakte zelf een beetje in paniek. We zagen eigenlijk al aankomen dat het niet goed ging. Hij wilde stoer overkomen ten opzichte van ons: kijk mij eens, wat ik allemaal kan. Als hij het aan zijn dochter overgelaten had, was het heel anders gelopen."

"Het is een hele lieve man, dat heb ik ook al die tijd gezegd", vervolgt Margriet, "maar op zijn eigen terrein veranderde dat." Ze durft daarom ook niet met zekerheid te zeggen of het goed gaat aflopen tussen Hans en de twee overgebleven dames: "Ik ben een beetje bang."

Op het moment dat Hans besloot om Margriet naar huis te sturen, gaf hij aan nog een keer koffie bij haar te komen drinken. Dat is nog niet gebeurd, geeft ze aan: "Ik heb geen contact meer met hem gehad." Ondanks de vroege afloop voor haar, kijkt Margriet met een positief gevoel terug op Boer Zoekt Vrouw. "Ik zou het zo weer doen", zegt ze. "Al zou ik het misschien wel anders aanpakken, met de wetenschap die ik nu heb."

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie