Programma

Ed Sheeran geeft Rita Ora een hit cadeau

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran geeft Rita Ora een hit cadeau

"My song is your song", moet Ed Sheeran gedacht hebben toen hij één van zijn liedjes aan zangeres en goede vriendin Rita Ora schonk.

Grote kans op dikke hit

Momenteel bestijgt Rita Ora de hitlijsten met 'Your Song' - geen cover van Elton John, maar een liedje uit de pen van Ed Sheeran. Wie goed luistert, hoort dat ook. Sheeran schrijft 'Your Song' samen met producer Steve Mac, die heel veel liedjes heeft geschreven voor Boyzone, Westlife, Liam Payne en Leona Lewis, maar ook de recente nummer 1-hits 'Shape Of You' van Ed Sheeran en 'What About Us' van P!nk. Grote kans dus dat Rita Ora straks haar eerste dikke hit scoort met deze single.

Hier zingen Rita en Ed het nummer samen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MTV Awards

Rita Ora is in Groot-Brittannië al een megaster, maar in ons land heeft de van oorsprong Kosovaarse zangeres nog maar een handvol bescheiden hits te pakken. Ze begint haar carrière als achtergrondzangeres bij Craig David en James Morrison en in 2012 brengt ze haar debuutalbum ORA uit. Datzelfde jaar scoort ze haar, tot op heden, grootste hit, 'Hot Right Now' met DJ Fresh. Ook werkt ze samen met Iggy Azalea, Avicii en Charli XX. Rita presenteert op 12 november de MTV EMA (European Music Awards) in Londen.

Bekijk de officiële videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie