Programma

Van Dik Hout 20 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Van Dik Hout 20 jaar

Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum en ter promotie van het nieuwe album gaat Van Dik Hout begin 2014 uitgebreid op tournee.

Single en album

Van Dik Hout bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd. De single 'We Gaan Voor Dit Moment' is net uit en het nieuwe album Alles Wat Naar Boven Drijft volgt op 10 januari. De band ging naar de Berlijnse Voxton Studio voor de opnames. Op het nieuwe album werkt Van Dik Hout samen met onder meer Daniël Lohues, Ellen ten Damme en JB Meijers en Acda En De Munnik. De band werkte eerder al samen met Acda en De Munnik tijdens het succesvolle nevenproject De Poema's. Samen scoorden zij hits als 'Zij Maakt Het Verschil' en 'Mijn Houten Hart'.

Tour

De tour volgt kort na de officiële viering van het 20 jarig bestaan van Van Dik Hout op 30 december van dit jaar in Paradiso Amsterdam. Op diezelfde avond zal ook het nieuwe album Alles Wat Naar Boven Drijft worden gepresenteerd. De 20 Jaar Van Dik Hout club tour start op 24 januari 2014. De kaartverkoop is op zaterdag 23 november gestart.

Ster advertentie
Ster advertentie