Programma

Tino Martin: 'Ik heb niet helemaal stilgezeten'

  1. Nieuwschevron right
  2. Tino Martin: 'Ik heb niet helemaal stilgezeten'

Tino Martin heeft een nieuwe single! Een goed moment voor Wouter om hem te bellen. Hoe heeft hij de afgelopen tijd doorgebracht?

"Ik mag niet mopperen", vertelt Martin. "We zijn helemaal lamgelegd door deze coronacrisis in onze industrie, maar tegelijkertijd heb ik ook veel nieuwe dingen gedaan en ondernomen. Ik heb niet helemaal stilgezeten."

Absurd jaar

De carrière van de zanger gaat hard en in de afgelopen jaren heeft hij veel bereikt. Voornamelijk 2019 was een druk jaar. "Afgelopen jaar hebben we 200 optredens gehouden, een theatertour van 36 shows en het olympisch stadion en dan vergeet ik nog de helft. Het was echt een absurd jaar", vertelt Martin. Ondanks dat zijn show in Ziggo Dome van dit jaar is verplaatst naar volgend jaar blijft hij positief. "Ik wilde het eerst in december inhalen, maar Ziggo Dome was vol. Nu ben ik echter zelfs blij dat het naar volgend jaar is verplaatst, omdat het nu al helemaal niet reëel is dat het in december kan."

In het gesprek met Wouter vertelt hij ook over zijn nieuwe single 'Was Sorry Maar Genoeg'. Je hoort 't hieronder:

Anderhalf uur lang Tino Martin

Vorig jaar draaide Wouter en Frank anderhalf uur lang het nummer 'Zij Weet Het' van Tino Martin. "Als er nog één negatief bericht binnenkomt over Tino Martin, dan draai ik 'm zestien keer achter elkaar", zei Wouter tegen Frank nadat hij Martins single 'Zij Weet Het' afkondigde. Wouter blijkt een man van zijn woord... Bekijk de video hier.

Wout2Day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie