Programma

Wil jij Jan-Willem Roodbeen als dj-coach?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij Jan-Willem Roodbeen als dj-coach?

Altijd al een keer een programma willen presenteren op NPO Radio 2? Jan-Willem Roodbeen begeleidt jou bij je landelijke radiodebuut als je in actie komt voor KWF.

Radiomaken is meer dan zomaar op wat knopjes drukken en een plaatje aankondigen. Maar als je het dan toch wil leren, dan kan het maar beter van een echte pro zijn met jarenlange ervaring, niet waar? Huur JW in als je persoonlijke dj-coach en presenteer samen met hem op woensdag 20 april tussen 22.00 en 23.00 uur de Roodshow Late Night.

Alle geheimen onthuld

In het uur voorafgaande aan je landelijke radiodebuut krijg je handige tips om van jouw sixty minutes of fame een onvergetelijke ervaring te maken. Hoe kondig je een plaat aan, hoe vertel je een goed verhaal, welke jingles moet je gebruiken en ga zo maar door. Jan-Willem laat je alle geheimen van het dj-vak onthullen. En... Natuurlijk is de enige echte Wendy er ook bij!

Waarom wil jij een uurtje mee presenteren en aan welke bijzondere persoon wil jij dat uur opdragen? ​ Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie