Programma

Stefan rent van zaal naar zaal op North Sea Jazz

  1. Nieuwschevron right
  2. Stefan rent van zaal naar zaal op North Sea Jazz

Op North Sea Jazz gebeurt er van alles! Onze Stefan is op het terrein te vinden en brengt al rennend verslag van de talloze zalen vol muziek.

Pure erotiek

​De altijd vrolijke Stefan is voor het eerst in zijn leven op North Sea Jazz en dat is natuurlijk één groot feest: "Leo. Ik ren hier over het terrein. Het is mijn eerste North Sea Jazz Festival en het is jazz, jazz, jazz. Je hoeft alleen maar naar de schoenen te kijken van de mensen om te zien hoe bijzonder het hier is." Stasse rent van zaal naar zaal en van artiest naar artiest. "Ik liep net langs het concert van Nile Rodgers en dat was natuurlijk pure erotiek. Impotentie in zijn zuiverste vorm."

'Love is King'

Stefan heeft gelukkig zelf ook genoten van een aantal optredens: "Ik kwam binnen en daar was Gregory Porter en hij zong 'Love Is King' en toen moest ik huilen. En toen dacht ik: 'dit is de ondertitel van dit festival eigenlijk: 'Love Is King'."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz Festival

NPO Radio 2 is er, samen met ons themakanaal NPO Soul & Jazz, dit jaar weer bij op North Sea Jazz Festival. Op zaterdag 14 en zondag 15 juli hoor je onze DJ's en intieme livesessies 's avonds live vanuit Ahoy Rotterdam! Alsof dat nog niet genoeg feest is draaien we overdag de Soul & Jazz Lijst. Word je hier nou blij van? Luister dan ook eens naar onze NPO Radio 2 SoulNight.

Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie