Programma

Jeroen Kijk in de Vegte ondervraagd over WIDM

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen Kijk in de Vegte ondervraagd over WIDM

Onze eigen Jeroen Kijk in de Vegte doet mee aan het tv-programma 'Wie Is De Mol?' Wat kan hij onthullen over zijn deelname?

Hey Jeroen! Ben jij de Mol?

Het was even zweten voor Jeroen tijdens een zenuwslopende Moltalk. Alle luisteraars hebben maar één prangende vraag: is hij de Mol? "Als je in het nauw gedreven wordt, is er altijd nog een veilige heaven, en dat is HAEVN met 'Where The Heart Is'", aldus de potentiële finalist. Blijft hij tijdens de hele Moltalk zo vaag? Luister hier:

Spoiler alert!

Gijs Staverman belde met social media expert Jaap van Zessen over de mogelijke afvallers van Wie Is De Mol?. Sommige deelnemers lieten namelijk duidelijke sporen achter op platforms als Facebook en Twitter tijdens de opnames. Wat kan hij vertellen over het social media gebruik van Jeroen? Pas wel op: spoiler alert!

Spoiler: Wie is de Mol? (en wie gaat er snel naar huis?)

Wie is de Mol?

Zaterdag 7 januari gaat het televisieprogramma Wie Is De Mol? weer van start. Het programma draait om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld te verdienen. Eén van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert.

Ster advertentie
Ster advertentie