Programma

Big Boo en Morello bij Gijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Big Boo en Morello bij Gijs

Een gezellige boel in de studio bij Gijs, want actrices Lea DeLaria en Yael Stone zijn te gast om te praten over het nieuwe seizoen Orange Is The New Black.

Netflix

De Netflix Original-serie Orange Is The New Black is wereldwijd razend populair. Donderdag zijn actrices Lea DeLaria en Yael Stone, beter bekend als 'Big Boo' en 'Lorna Morello', te gast bij Gijs 2.0. Binnenkort komt alweer het vierde seizoen uit van de serie die zich afspeelt in een vrouwengevangenis in Amerika.

Quote

Ik heb weinig moeite met seksscènes

Lea DeLaria alias 'Big Boo'

Diversiteit

In de serie spelen vrouwen van alle posturen, kleuren en leeftijden, dat maakt 'm zo uniek en populair. "Ze zien hun eigen realiteit terug", volgens Stone. DeLaria grapt dat mensen ook graag kijken vanwege de seksscènes, een deel van haar werk waar ze weinig moeite mee heeft. "Ik heb de tijd van mijn leven en we moeten ook gewoon ons werk doen om het zo goed mogelijk op beeld te krijgen."

Seizoen 4

De dames willen in ieder geval geen spoilers geven over het komende seizoen dat op 17 juni online gaat. "Het wordt donkerder", vertellen ze. Jenji Kohan die het nieuwe seizoen heeft geschreven is een genie wat betreft de combinatie van komedie en tragedie. "Its a dramady!"

Luister hier het gesprek terug:

Bekijk hier de samenvatting van het gesprek in één minuut:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gijs 2.0
Ma t/m Vr 12.00 - 14.00 uur
DJ: Gijs Staverman

Ster advertentie
Ster advertentie