Programma

Anita gaat dineren met Willem-Alexander

  1. Nieuwschevron right
  2. Anita gaat dineren met Willem-Alexander

De jarige Anita Schuiling is één van de 150 gelukkigen die met koning Willem-Alexander mag dineren.

Chique etentje

Koning Willem-Alexander deed in februari een oproep aan mensen die op dezelfde dag als hij jarig zijn en een kroonjaar vieren. Uit de aanmeldingen zijn slechts 150 Nederlanders gekozen die op vrijdag 28 april aan mogen schuiven voor een chique etentje met het koningspaar in het Koninklijk Paleis op de Dam. Eén van de 150 gelukkigen is Anita Schuiling! Weet ze al wat er gaat gebeuren? "Eigenlijk helemaal niet zoveel. We mogen in ieder geval geen selfies met de koning maken", vertelt de geluksvogel.

Quote

We mogen geen selfies met de koning maken

Anita Schuiling

Spannend

​Schuiling kijkt erg uit naar het diner, maar is ook wel een beetje zenuwachtig. "Het wordt echt een schoolreisje", vertelt Anita. Weet zal al waar ze gaat zitten aan tafel? "Nee! Iedereen vraagt: 'Mag je naast de koning zitten?' Dat is uitermate spannend." Waar zou ze met de koning over willen kletsen? Je hoort het hieronder:


Anita gaat dolenthousiast dineren met Koning Willem-Alexander

Live meekijken

​Ben je niet uitgenodigd voor dit feestlijke diner? Niet getreurd! Vrijdag 28 april kun je rond 19.00 uur live meekijken (in 360 graden) op de Facebookpagina van Het Koninklijk Huis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom in de Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Ma t/m Vrij: 06.00 - 09.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie