Programma

Hapje met Ren

  1. Nieuwschevron right
  2. Hapje met Ren

Ren

René Froger werd in de Amsterdamse Jordaan geboren als zoon van cafébaas Bolle Jan. Diens kroeg is de start van Frogers lange carrière die hem uiteindelijk uitverkochte stadions bezorgt. Hij scoorde hits met o.a. 'Winter In America' en 'Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken'

Arena naar theater

René verkoopt gemakkelijk hele arena's uit maar besluit nu toch weer te beginnen aan een theatertour. "Het is heel intiem en het is eigenlijk het leukste wat er is" geeft de zanger aan. "Het is heel fijn om al die liedjes weer van stal te halen".

Muzikale hersencel

Hoe onthoudt René echter alle nummers? Na 30 jaar muziek maken kan het vergeten van teksten voorkomen. ''Gelukkig werkt dat bij mij heel goed". Voor de nieuwe theatertour heeft hij wel een autocue meelopen voor de volgorde. "Als een nummer er één keer in zit dan gaat het er nooit meer uit". Eén belangrijke hit zal hij in ieder geval nooit vergeten. Luister hier om welke hit het gaat.

Energie

Een aantal maanden geleden heeft René Froger een korte pauze ingelast. "Ik zat er gewoon tegenaan". Hij is daarom naar het zuiden afgereisd en heeft in Frankrijk even zijn verdiende rust gepakt. Na een maand werd de zanger wel weer onrustig. "Dan ga ik op zoek naar een karaokebar. Mijn ego moet dan weer gestreeld worden".

Samen met zijn zoon gaat René Froger naar New York. Waarom? Luister hier

Ster advertentie
Ster advertentie