Programma

Heeft The Kik-zanger Dave von Raven ooit een hart gebroken?

  1. Nieuwschevron right
  2. Heeft The Kik-zanger Dave von Raven ooit een hart gebroken?

Op 13 februari -de vooravond van Valentijnsdag- presenteerde de Staat van Stasse live vanuit Amsterdam het Festival van het Gebroken Hart. Stefan sprak met zanger Dave van The Kik over zijn gebroken hart.

"Het is raar om je in het echt te zien", grapt Dave aan het begin van het gesprek tegen Stefan. "Ik heb je steeds aan de telefoon natuurlijk en nu sta je ineens naast mij."

Naar de klote

The Kik speelt tijdens Het Festival van het Gebroken Hart in Paradiso live. Al snel wordt duidelijk dat Dave toch wel een beetje in een lollige bui zit. Op de vraag wanneer hij voor de laatste keer zijn hart heeft gebroken kan hij dan ook alleen reageren met: "Ja elke dag natuurlijk. Elke dag is het weer raak. Als ik wakker word dan is 'ie eigenlijk al naar de klote. Het is vreselijk, maar je leert er mee leven." Uiteindelijk komt het altijd weer goed volgens de zanger. Vooral in de avond gaat het beter met hem. "Nu nog niet, maar als we vanavond klaar zijn dan zit ik weer redelijk in elkaar. Hoop ik."

Heeft de zanger wel een keer het hart van iemand anders gebroken? "Ik ben bang van niet joh", grapt Dave. "Nee was het maar waar. Ik zou het heerlijk vinden om het een keer te doen. Als er misschien vrijwilligers zijn in de zaal. Ik breek 'm graag in twee stukken." Hoe het gesprek daarna verder gaat? Je hoort 't hieronder:

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie