Programma

Henk Wijngaard gaat nichtje Shania Twain ontmoeten!

  1. Nieuwschevron right
  2. Henk Wijngaard gaat nichtje Shania Twain ontmoeten!

Twee jaar geleden maakte Henk Wijngaard bekend familie te zijn van de wereldberoemde Canadese zangeres Shania Twain. Hij heeft lang moeten wachten, maar hij gaat haar nu ook eindelijk ontmoeten!

Beroemde familie

Hoe komt het dat de zanger, bekend van de hit 'Met De Vlam In De Pijp', familie is van de wereldberoemde zangeres Shania Twain? Het zit dus zo: Wijngaards vader was een Canadese soldaat die in de Tweede Wereldoorlog in Giethoorn verbleef. Uit een verhouding met een kamermeisje werd Henk geboren. Na de oorlog vertrok Wijngaards vader weer naar Canada, waar hij een nieuwe gezin stichtte. Zijn halfbroer blijkt dus de vader te zijn van Shania Twain. "Ik kocht haar eerste album nota bene in Canada tijdens een bezoek aan mijn tante”, legt Henk uit. "Mijn zoon en ik zijn ook nog eens fan!"

Quote

Ik kocht haar eerste album nota bene in Canada tijdens een bezoek aan mijn tante

Henk Wijngaard

Ontmoeting

​Nu mag hij dankzij een persagent samen met zijn zoon naar Twains concert in Amsterdam. "Ik zou zo graag willen weten of mijn broer nog leeft en of ik met hem in contact mag komen." Stiekem is het natuurlijk ook heel leuk dat hij Shania gaat ontmoeten. Hoe kwam hij erachter dat zij familie van hem was?

Je hoort het hieronder:

Henk Wijngaard gaat eindelijk zijn nichtje Shania Twain ontmoeten!

Gijs 2.0
Dj: Gijs Staverman
Ma t/m vri: 12.00 - 14.00 uur

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie