Programma

The Kik bij Muziekcaf

  1. Nieuwschevron right
  2. The Kik bij Muziekcaf

Nog geen plannen voor zaterdag 3 mei? Kom naar Podiumcaf

The Kik

Hun nummer 'Simone' werd een hit, maar zaterdag 3 mei hoor je wat de muzikanten nog meer in petto hebben. Na het album Springlevend uit 2012, heeft The Kik een tweede Nederlandstalig album gemaakt: 2. Voor deze plaat schreven de mannen zelf hun nummers, wel haalden ze hun inspiratie nog steeds uit de muziekstroming die in de jaren'60 ontstond: de Nederbiet.

Tim Akkerman

Tim is de voormalige leadzanger van DI-RECT. Hij besloot in maart 2009 te beginnen aan zijn solocarrière. Zijn debuutalbum ANNO, met de singles 'Stronger Each Day' en 'Give It All', kwam in 2011 uit. Zijn nieuwe CD The Journey is wat steviger van sound en doet denken aan Mumford & Sons en Ben Howard.

Stefany June

Stefany June is de bandnaam van de zangeres Stefany Martens en haar muzikanten, die ze leerde kennen op het conservatorium. Hun debuutalbum is in februari uitgekomen en bevat catchy indiepop songs, maar ook funky R&B en elektronische pop.

Heavylight

De mannen Allart, Dylan, Sander en Jerry van HeavyLight maken dynamische rocksongs en hebben een on-Nederlandse stijl met een vleugje Muse; een link naar Kings of Leon en een vlaagje Pink Floyd. De vier Rotterdammers beschrijven hun muziek zelf als "Progressieve Melodieuze Symphonische Indie Pop Rock".

Kortom zeker waard om zaterdag 3 mei te komen kijken!

Muziekcafé
DJ: Daniël Dekker
zaterdag 16.00 tot 18.00 uur
Je bent welkom in Podiumcafé De Vorstin in Hilversum.

Ster advertentie
Ster advertentie