Programma
EO

Tim Dawn schreef Story Of My Life als eerbetoon aan zijn nieuwe vrouw

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Dawn schreef Story Of My Life als eerbetoon aan zijn nieuwe vrouw

Welk verhaal gaat er schuil achter liedjes? Martine zoekt het iedere zondagmiddag voor je uit tijdens haar item Tekstuele Voorlichting. Deze week: Tim Dawn met Story Of My Life!

Martine en Tim duiken tijdens Martine In De Middag in de betekenis achter Story Of My Life. Singer-songwriter Tim Dawn bracht het nummer afgelopen oktober uit. Wanneer Martine het nummer instart, krijgt zij gelijk een heel romantisch gevoel bij het liedje. Tim bevestigt dat gevoel en legt uit: "Het gaat over die ene persoon in je leven die hopelijk heel veel mensen hebben, ik ook gelukkig. Die ene persoon die allesbepalend is geweest en zonder wie je leven niet hetzelfde zou zijn."

Story Of My Life van Tim Dawn

Tim Dawn schreef het als eerbetoon aan zijn nieuwe vrouw, met wie hij onlangs is getrouwd. Tijdens Tekstuele Voorlichting vertelt hij wat zij zelf van het nummer vindt. Ook legt hij de betekenis uit achter een aantal zinnen uit het nummer.

Tim Dawn in Muziekcafé

Een aantal weken geleden was Tim Dawn te gast in Muziekcafé, waar hij Story Of My Life live speelde. Bekijk de liveversie van het liefdesliedje hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Martine In De Middag

Je hoort Martine iedere zondag, natuurlijk in de middag! Luister tussen 16.00 tot 18.00 uur naar NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie