Programma

Ruud de Wild tijdelijk afwezig op NPO Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud de Wild tijdelijk afwezig op NPO Radio 2

Ruud de Wild is de komende tijd afwezig. Hij wordt binnenkort geopereerd aan darmkanker en moet daarna revalideren. De kanker is in een vroeg stadium ontdekt en niet uitgezaaid.

Ruud heeft vanmiddag in De Wild in de Middag aangegeven: “Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Omdat ik er vroeg bij was, hebben ze me snel kunnen helpen. Helaas is niet alles weg en moet ik nog een keer geopereerd worden. Van deze ingreep zal ik een aantal weken moeten revalideren. Ik ben gezegend met de allerbeste artsen. Voor nu is het even klaar en wachten op de operatie. Ik hoop daarna snel weer terug te zijn, jullie zijn nog niet van mij af!”

De komende periode presenteert Eddy Keur (NH Radio) De Wild in de Middag. De laatste aflevering van Wild in het Weekend, het programma op vrijdag waarin Ruud het tegen zijn vriendin Olcay opneemt, komt te vervallen. KRO-NCRV en NPO Radio 2 leven vanzelfsprekend erg met Ruud mee en wensen hem veel sterkte en hopen hem weer snel terug te zien in de radiostudio.

De Wild in de Middag

Je hoort De Wild in de Middag iedere werkdag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie