Programma

'Calling' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Calling' is TopSong!

RONDÉ is terug met de single 'Calling'. Deze week hoor je hem op NPO Radio 2 als gloednieuwe TopSong!

Volledige focus op het schrijven

Frontvrouw Rikki en toetsenist Adriaan schoven deze week al vroeg in de ochtend aan bij Jan-Willem Start Op, om 'Calling' live te spelen. Volgens de twee is de track een eerste kijkje in het nieuwe werk van RONDÉ. De band trok tijdens het schrijven van de plaat naar Berlijn om niet te veel afgeleid te worden tijdens het proces. Adriaan: ''Op die manier blijf je met z'n allen in de vibe van het schrijven." Rikki vult aan: ''Ja, je bent gefocust. Dat is heel nice." Het creatieve proces over de grens, werpt zijn vruchten af. Het eerste resultaat hoor je deze week op NPO Radio 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Heb jij het nummer van Ilse DeLange?'

Rikki is vandaag druk bezig met het voorbereiden van de optredens die dit weekend op het programma staan. Gelukkig lukt het Bart toch om de zangeres aan de telefoon te krijgen, hoewel hij haar nog wel even op het verkeerde been zet: "Elke week maak ik rond 10.45 uur de TopSong bekend. En nu vraag ik mij af: heb jij het nummer van Ilse DeLange?" Al snel vertelt Bart het goede nieuws. Rikki vindt het te gek: "Je kan het weekend niet beter inluiden."

Volg onze Spotify-playlist!

Elke week kiezen onze NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist. Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie