Programma

Knakworstenmeisje gezocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Knakworstenmeisje gezocht

Op de Zwarte Cross viel Fabian in katzwijm voor het meisje achter de knakworstenkraam. In Gijs 2.0 mocht hij een oproepje doen.

Fabian zoekt knakworstenmeisje

De medewerkers van festival de Zwarte Cross werden platgebeld over het mysterieuze knakworstenmeisje. Ze dachten dat de mannelijke bezoekers massaal op zoek waren naar haar. Maar het bleek om één en dezelfde persoon te gaan: de 18-jarige Fabian. Hoe zit dat nou precies? Gijs belde hem op om het te vragen.

Koetjes en kalfjes

Fabian legt uit: "Ik was zaterdagavond aan het werk op de Zwarte Cross, en zij was net klaar. Ik sprak haar aan." Samen hadden ze een gezellig gesprek. "Over koetjes en kalfjes en over de Zwarte Cross." En dit moet ze zich zeker herinneren: de twee hebben ook over Defqon gepraat, "dat is een feest".

Naam?

Hoewel ze een half uur stonden te praten, heeft Fabian helemaal niet om haar naam gevraagd. Toch wil hij wel graag in contact komen met haar. Via de radio doet hij een oproep: "Ze heeft blonde haren, is rond 1 meter 80, vrije slank en heeft bruine ogen." Als Gijs vraagt of hij eigenlijk wel verliefd is, geeft hij eerlijk antwoord: "Dat weet ik niet, ik zou haar graag beter willen kennen."

Luister hierboven naar het openhartige gesprek tussen de Gijs en de ietwat verlegen Fabian.

Foto: Flickr / Larry Hoffman

Ster advertentie
Ster advertentie