Programma

Young Gun Silver Fox is terug met een TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Young Gun Silver Fox is terug met een TopSong

De mannen van Young Gun Silver Fox zijn terug! Je hoort ze deze week extra vaak voorbijkomen met hun nieuwe single en TopSong 'Kids'.

In 2018 wist Young Gun Silver Fox voor het laatst de TopSong in de wacht te slepen met hun aanstekelijke 'Kingston Boogie' van het album AM Waves. Nu is het Amerikaanse duo bestaande uit Shawn Lee en Andy Platts terug met hun seventies palbomenrock én een nieuwe plaat. Met het album 'Canyons' beginnen de twee aan het derde hoofdstuk in hun oeuvre.

'Kids'

De eerste single van het album, 'Kids', heeft de vertrouwde retro-sound van het duo, dat met plezier graait in de platenbakken van Hall & Oates, Steely Dan en dergelijke. Ze zijn daarmee graag geziene gasten op Nederlandse podia en kwamen de afgelopen twee jaar ook regelmatig bij ons langs. Zo vaak zelfs dat Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte voorstelden om de mannen een sleutel van de studio te geven. Waarom ze zo populair zijn in Nederland, durft het duo zelf niet te zeggen. "Waarschijnlijk omdat jullie zo'n goede muzieksmaak hebben."

Beluister 'Kids' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray


Ster advertentie
Ster advertentie