Programma
BNNVARA

Mell & Vintage Future zijn voorprogramma van Eric Clapton: 'Helemaal te gek!'

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Mell & Vintage Future zijn voorprogramma van Eric Clapton: 'Helemaal te gek!'

Mell & Vintage Future stonden gisterenavond in het voorprogramma van Eric Clapton in Ziggo Dome en vanavond spelen ze nog een keer. Hoe was de eerste avond voor de zangeres?

In alle vroegte bellen Jan-Willem en Jeroen met zangeres Mell over hun bijzondere optreden. "Ja het was helemaal te gek. Ik dacht: ik wil dit wel vaker doen. Het lijkt alsof iedereen heel dichtbij is."

Natuurlijk vraagt Jan-Willem zich af wat magischer is: optreden in Ziggo Dome of dat ze in het voorprogramma van Eric Clapton staan. "Het feit dat ik mijn eigen liedjes mag spelen voor zoveel mensen", vertelt Mell. "Het is heel gaaf dat we het voorprogramma van Eric mogen doen en voor mij iets dat ik erbij krijg."

'Zij hebben wel voor ons gekozen'

Zowel Eric Clapton als Mell & Vintage Future zitten bij MOJO. Vanuit de organisatie kreeg de Nederlandse band een mail of ze geïnteresseerd waren om te spelen in het voorprogramma van Slowhand. "Ze hebben een aantal artiesten en bandjes voor het voorprogramma gepitcht. Zij hebben wel voor ons gekozen. Ik heb geen idee of Eric Clapton daar zelf iets mee te maken heeft, maar zoals ik in de mail heb gelezen leek het er wel op."

Heeft Mell ook Eric Clapton ontmoet? Je hoort het hieronder:

Mell & Vintage Future zijn voorprogramma van Eric Clapton: 'Helemaal te gek!'

Video niet beschikbaar

Bart Arens was ook aanwezig bij de eerste van de twee shows van Eric Clapton in Ziggo Dome in Amsterdam en schreef een verslag. Je leest 't hier.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie