Programma

Nabeschouwing Trijntje

  1. Nieuwschevron right
  2. Nabeschouwing Trijntje

Cornald Maas schuift deze week elke dag aan in de studio van Aan De Slag! in Wenen. Wat zijn de laatste Songfestival updates?

Nabeschouwing met Trijntje

"We hebben heel gedisciplineerd geleefd afgelopen week, dus het was wel echt een ontlading gisteren", vertelt Trijntje in Aan de Slag! "Ik voel me nu gewoon goed. Ik hoop dat mensen die na mij volgen vol enthousiasme eraan beginnen. Het zou leuk zijn als we de tendens die er nu is kunnen doortrekken." De hele nabeschouwing luister je hier.

Tips van Getty Kaspers

Het is alweer veertig jaar geleden dat Nederland voor het laatst het Eurovisie Songfestival won. In 1975 behaalde Teach-In de eerste plaats met hun nummer 'Ding-A-Dong'. Zangeres Getty Kaspers kwam langs bij Bart in de studio. "Het was de eerste keer dat ik in de zaal zat, zo bijzonder! Het is niet meer te vergelijken met veertig jaar geleden, alleen het licht is al compleet veranderd." De gouden tip voor volgend jaar volgens Getty? Luister hem hier terug.

"Er zat meer in"

Natuurlijk kwam ook Cornald Maas weer langs om de halve finale van gisteravond te bespreken. "Er zat zeker meer in; als het regieplan anders was geweest, als Trijntje zich er zekerder bij had gevoeld, als er niet al dat gezeik was geweest rond die jurken. Het nummer was misschien wat te 'mainstream', misschien niet onderscheidend genoeg." Cornald's tips voor volgend jaar hoor je hier.

Bekijk meer over het Eurovisie Songfestival:

Songfestival voor dummies

Steun van de zuiderburen: douze points van Belgie

Update dinsdag 19 mei: Jan Smit "Het wordt billen knijpen"

Update maandag 18 mei: Interview & Trijntje zingt live in de studio

VIDEO: Bart Arens tipt de concurrenten van Trijntje

Ster advertentie
Ster advertentie