Programma

Winnen: 2x tickets voor de finale van het Eurovisie Songfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Winnen: 2x tickets voor de finale van het Eurovisie Songfestival

Zaterdag 22 mei is het dan eindelijk zover. De finale van het Eurovisie Songfestival vindt plaats in Rotterdam Ahoy en jij kunt daar bij zijn!

Kun jij de lyrics van Jeangu's Birth Of A New Age dromen? Weet jij uit je hoofd welke inzending in 1992 het Songfestival won en tel jij de dagen af naar de finale in Rotterdam? Geef je dan op voor Beat The Minute en strijd mee voor twee felbegeerde finaletickets voor het Eurovisie Songfestival. Wie weet zit jij zaterdag 22 mei met je beste vriend(in), je broer, zus, je vader, moeder of met je neef of nicht op de tribune van Rotterdam Ahoy.

Zo maak je kans!

Speel deze week mee tijdens een van de rondes Beat The Minute. De eerste ronde vindt plaats tijdens Gijs 2.4 op woensdag 12 mei. De andere rondes vinden plaats tijdens de volgende shows:

Woensdag 12 mei

Donderdag 13 mei

Vrijdag 14 mei

Gijs 2.4

De Wild in de Middag

Jan-Willem Start Op

De Staat van Stasse

Wout2Day

VrijZaZoShow

Het gaat erom wie aan het einde van de week de hoogste score heeft. Wanneer luisteraars meedoen aan het spel maken ze dus kans op de kaarten met hun score. Je wint dus niet gelijk de kaarten. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 14 mei tussen 14.00 en 16.00 uur tijdens de VrijZaZo Show met Paul en Cielke. Bij gelijkspel zal er nog een extra ronde gespeeld worden met de betreffende kandidaten.

Beat The Minute

Het spel werkt als volgt:

  • Geef je op via de gratis NPO Radio 2 App
  • Probeer in 1 minuut zoveel mogelijk hits te herkennen
  • Je krijgt 1 punt voor de artiest en 1 punt voor de titel van het nummer
  • Weet je alleen de artiest of de titel? Roep wat je weet en pas. Je krijgt dan alsnog een punt.
  • Herkent je het fragment helemaal niet? Meteen PAS zeggen! Geen tijd te verliezen.

Internationale Songfestival Top 50

Je kunt stemmen voor de Internationale Songfestival Top 50 tot en met vrijdag 14 mei 12:00 uur via nporadio2.nl, waarbij je minimaal drie en maximaal vijftien liedjes kiest. Op zaterdag 15 mei wordt de Internationale Songfestival Top 50 bekendgemaakt.

Let op: op 14 mei 12.00 uur moet je stemlijstje zijn verzonden. Stemmen die na 12.00 uur binnenkomen worden niet meer meegerekend.

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN

Wanneer wordt de Internationale Songfestival Top 50 uitgezonden?

De Internationale Songfestival Top 50 zal op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei worden uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur onder leiding van Paul en Cielke vanuit Ahoy Rotterdam.

Foto omslag: ANPSter advertentie
Ster advertentie