Programma

Fan deelt bijzondere remix van 'Runnin' With the Devil'

  1. Nieuwschevron right
  2. Fan deelt bijzondere remix van 'Runnin' With the Devil'

Een YouTuber heeft een nieuwe versie van 'Runnin' With the Devil' van Van Halen online gezet. Deze versie heeft andere vocalen van David Lee Roth en een langere gitaarsolo.

Veel fans van Van Halen zullen na recente uitspraken van David Lee Roth niet op nieuw materiaal hebben gerekend. Tóch is er nu iets nieuws op YouTube verschenen. YouTuber Groovefunkel Second Helping heeft namelijk een alternatieve remix online gezet, gemaakt van origineel materiaal. Onder de video staat de tekst: 'Als grote Van Halen fan doet het mij erg veel deugd om deze remix te kunnen delen. Op deze remix staan een alternatieve track van de stem van 'Diamond Dave' en een verlengde gitaarsolo. Het is gemaakt van de originele 24-track opnamen'. Deze opnamen komen van studiosessies uit 1977

Het is niet de eerste keer dat de YouTuber aan onuitgebracht materiaal weet te komen. 3 jaar geleden gooide dezelfde YouTuber namelijk ook al een alternatieve versie van 'Dance the Night Away' online.

'Comeback uitgesloten'

De kans is klein dat Van Halen nog met nieuw materiaal komt. David Lee Roth gaf eerder al aan dat 'een comeback uitgesloten is'. De frontman staat de komende tijd nog wel regelmatig op het podium in Las Vegas als voorprogramma van KISS. Het is nog niet bekend wat de gebroeders Van Halen zelf op de planning hebben staan.

Benieuwd naar de alternatieve versie van 'Runnin' With The Devil'? Beluister het hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie