Programma

Axl Rose weigert Hall of Fame introductie

  1. Nieuwschevron right
  2. Axl Rose weigert Hall of Fame introductie

Axl Rose wil niet als lid van Guns

Niet aanwezig

Axl Rose laat weten ook niet aanwezig te zullen zijn voor de ceremonie aanstaande zaterdag. "Bij deze wil ik mijn introductie in de Rock & Roll Hall of Fame als lid van Guns ‘N Roses terugtrekken. Ik verzoek u mij niet in afwezigheid te introduceren en wil u mededelen dat niemand is gemachtigd om mijn introductie voor mij te accepteren." Zo schrijft Rose.

Niet noemen

De zanger wilt zelfs niet als lid van Guns ’N Roses worden genoemd. Hij geeft nadrukkelijk niemand de toestemming daarvoor. “Dit geldt zowel voor overige bandleden, vertegenwoordigers van de platenmaatschappij als voor de Hall of Fame zelf.”

Wel Slash, McKagan, Sorum en Adler

De reden van de afwezigheid zou een ruzie zijn tussen Rose en gitarist Slash. Wel laat Axl weten dat hij heeft geprobeerd onenigheid tussen hem en de band wilde oplossen.

“Het is zeker niet mijn bedoeling om met deze beslissing mensen teleur te stellen, met name de fans. Sinds de bekendmaking van de nominatie hebben we actief naar oplossingen gezocht naar wat, zeker voor mij, een no-winsituatie blijkt te zijn.”

In de voorbije weken gaven de overige leden van Guns ‘N Roses, Slash, Duff McKagan, Matt Sorum en Steven Adler allemaal aan hun opwachting te maken bij de ceremonie.

Ster advertentie
Ster advertentie