Programma

Stenders naar de middag

  1. Nieuwschevron right
  2. Stenders naar de middag

Vanaf januari gaat Rob Stenders een nieuwe middagshow presenteren op NPO Radio 2. Het programma Roodshow verhuist naar de avonduren.

Stenders neemt stokje over

Rob Stenders is vanaf januari 2016 elke werkdag te horen van 14:00 en 16:00 uur met het programma dat de voorlopige titel Stenders De Schrik Van Alle Zenders heeft. Hij neemt in de middag het stokje over van Jan-Willem Roodbeen. Zijn Roodshow is voortaan elke werkdag tussen 22.00 en 0.00 uur te horen. Het zaterdagmiddagprogramma Stenders' Platenbonanza verschuift van de zaterdag- naar de vrijdagmiddag.

Heel veel nieuwe muziek

"Ik ga het proberen net iets anders te doen", vertelt Rob Stenders over zijn nieuwe middagprogramma. "De muziek discrimineert niet op leeftijd, genre of angst voor het verliezen van luisteraars. Veel briljante ouwe meuk door alle decennia heen gaat de Radio 2-bak op, maar ik ga natuurlijk ook weer mijn best doen onze luisteraars heel veel nieuwe muziek door de strot te duwen."

Roodshow Late Night

Vanaf januari is Jan-Willem Roodbeen van maandag tot en met donderdag van 22:00 tot en met 0:00 uur op NPO Radio 2 te horen. "In de avond is er bij uitstek ruimte om zowel muzikaal als inhoudelijk het avontuur op te zoeken", vindt Jan-Willem Roodbeen. "De Roodshow Late Night blijft een vertrouwd geluid, maar is geen avond hetzelfde"

Radioman pur sang

Zendermanager Jurre Bosman kijkt uit naar de nieuwe programmering. "Met Rob Stenders in de middag krijgt deze radioman pur sang weer de plek op de Nederlandse radio die hij verdient", zegt hij. "Jan-Willem Roodbeen en zijn team gaan met de Late Night-versie van de huidige middagshow onze avondprogrammering nog meer uitstraling geven."

Van Steeg naar zondag

Het programma Van Steeg Tot 1 komt per januari te vervallen, maar presentator Henk van Steeg krijgt wel een nieuw programma op de zondagavond. Meer informatie over zijn nieuwe show wordt binnenkort aangekondigd.

Ster advertentie
Ster advertentie