Programma

Emilio Guzman verdient zijn geld met ergeren aan alles en iedereen

  1. Nieuwschevron right
  2. Emilio Guzman verdient zijn geld met ergeren aan alles en iedereen

Hij werkt tegenwoordig meer achter dan op het podium, maar blijft alsnog een graag geziene gast in Staverman Stand-up. Emilio Guzman schrijft mee aan programma’s zoals Zondag met Lubach en Even Tot Hier, maar ook zijn vierde solovoorstelling Kom Dan is een succes in het theater en op Netflix.

Aan de hand van vijf fragmenten gaat Gijs Staverman door de carrière van Emilio Guzman. Zo vertelt Emilio dat hij cabaretier wilde worden door Seth Gaaikema en Freek de Jonge en een succesvolle flauwe grap die hij als achtjarige jongen maakte. Verder praten Gijs en Emilio over grote maatschappelijke problemen aan de kaak stellen met behulp van humor, zijn grootste eigen trots en de relatie met Emilio's bekende broer Javier Guzman.

Bekijk of beluister hieronder de hele aflevering van Staverman Stand-up:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe te beluisteren?

Staverman Stand-Up is iedere donderdag te beluisteren via de gratis NPO Radio 2 app, jouw favoriete podcastplatform en te bekijken via het YouTube kanaal van NPO Radio 2. Benieuwd naar meer podcasts? Check dan hier alle andere podcasts van NPO Radio 2!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Gijs 2.4

Je hoort Gijs 2.4 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie