Programma

Timur spreekt Peter in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur spreekt Peter in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur is deze week in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (AVL), het in kankeronderzoek en -behandeling gespecialiseerde ziekenhuis in Amsterdam. Hij gaat bij de patiënten langs voor een gesprek en natuurlijk mogen ze een nummer aanvragen.

Doorwerken en lachen

Peter ligt elke maand in het AVL aan een immunoinfuus tegen huidkanker. Hij is een typische Rotterdammer: doorwerken en lachen! "Voor m'n gevoel ben ik helemaal gezond, maar dat is natuurlijk niet zo. We weten het, dus moeten we hier iedere drie weken naartoe. Niks doen is geen optie", zo vertelt 'ie.

Beluister hier het hele gesprek van Timur met Peter:

Timur spreekt Peter in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

Alle gesprekken vanuit Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur heeft de hele week gesprekken gehad met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis die ook stuk voor stuk de moeite waard zijn. Luister ook naar:

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Ster advertentie
Ster advertentie