Programma

Klaasje emotioneel toen ze wegreed bij K3 clipopnames

  1. Nieuwschevron right
  2. Klaasje emotioneel toen ze wegreed bij K3 clipopnames

De allerlaatste videoclip die Hanne, Marthe en Klaasje van K3 samen maakten komt vandaag online. In Jan-Willem Start Op heeft Frank een exclusief interview met de drie zangeressen.

Met de release van Beter Als Je Danst is het K3 hoofdstuk voor Klaasje Meijer nu bijna afgesloten. Afgelopen februari besloot Klaasje dat het na zes jaar tijd was om haar vleugels uit te slaan. Eén van de laatste dingen die Hanne, Marthe en Klaasje nog samen hebben gemaakt is de videoclip. "Ik heb voornamelijk heel erg genoten van de opnames", vertelt Klaasje. "Omdat ik zoiets had van: 'Oké, dit is de laatste keer dat ik hier in deze setting een clip sta op te nemen. Maar op het eind, toen ik naar huis reed, had ik wel een moment van... een klein beetje emotioneel."

Kippenvelmoment

"We gaan vooral haar positiviteit, mopjes en gekke opmerkingen missen", vertelt Hanne Verbruggen. Het echte afscheid zal voor de zangeressen gelukkig nog even duren, dit najaar zullen ze nog samen een afscheidstour doen. Waar Klaasje nog een aantal keren haar meest favoriete K3-momenten kan beleven. "Dat is altijd zo'n kippenvelmoment", legt Klaasje uit. "Het applaus op het einde van onze shows. Dat we elkaar dan aankijken en denken: 'We hebben het weer gedaan, we hebben weer zo'n heel show neergezet'."

​Check het hele gesprek hieronder:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP.

Ster advertentie
Ster advertentie