Programma
BNNVARA

Hannie overdonderd door honderden kaarten: 'Was er helemaal stil van gisteren'

foto: Eigen foto Hannie / Jan-Willem Start Op!foto: Eigen foto Hannie / Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Hannie overdonderd door honderden kaarten: 'Was er helemaal stil van gisteren'

NPO Radio 2 luisteraars stuurden massaal kaarten voor Feyenoord-fan Hannie, wie met een interview bij ESPN onze harten stal. In Jan-Willem Start Op! reageert Hannie op alle lieve woorden.

Tijdens de huldiging van Feyenoord wist één iemand de harten van heel Nederland te stelen. Dat was Hannie, die werd geïnterviewd door ESPN en geëmotioneerd vertelde dat ze daar zo graag met haar zoon had willen staan: "Wij zouden hier met z'n tweeën staan. Ik mis hem zo."

Dat fragment raakte Jan-Willem en Jeroen. "Het liefste wilden we Hannie gelijk een knuffel geven", leggen ze uit. Dat gaat natuurlijk niet bij een tv-interview en daarom besloten ze luisteraars de mogelijkheid te geven een kaart naar Hannie te sturen. Nou, dat hebben ze geweten.

'Zoveel kaarten, niet te geloven'

Binnen een mum van tijd stroomde de postbus van Jan-Willem Start Op! over. Honderden luisteraars kropen in de pen om Hannie een hart onder de riem te steken. "Ben helemaal moe nou", reageert Hannie. "Heb in m'n slaap al zoveel kaarten gelezen."

Gisteren ontving Hannie alle kaarten en alle lieve woorden hebben haar nogal overdonderd. "Ik werd er helemaal stil van gisteren. Ik heb zoveel kaarten gehad, het is niet te geloven", vertelt ze. "Het is een hele belevenis dat zoveel mensen mij een kaart hebben gestuurd. Ik bewaar ze allemaal. In de winter kan ik ze dan nog eens pakken en dan ga ik ze op m'n gemakje lekker zitten lezen."

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie