Programma

Floortje Dessing is co-host Bij Rob Stenders

  1. Nieuwschevron right
  2. Floortje Dessing is co-host Bij Rob Stenders

Tijdens 100 uur radio maken voor de Collecteweek van KWF heeft Rob iedere dag een andere gast in de studio. Vandaag was dat Floortje Dessing. Ze vertelt over haar eerste werkdagen samen met Rob, waar de mooiste mannen wonen én hoe het is om in het vliegtuig te stappen ondanks alle kritiek over duurzaamheid.

"Rob Stenders was mijn grootste held"

Floortje was naar eigen zeggen 'heel lang geleden' in producer van Rob Stenders in de nacht. Maar de eerste avond dat ze samenwerkten, ging het al helemaal mis. “Ik was ontzettend teleurgesteld in je. Ik was een enorme radionerd-fan en jij was mijn enige held. Toen had ik eindelijk een baantje te pakken als producer in de nacht en was jij écht een M*F*."

Benieuwd wat Floortje allemaal van Rob moest doen tijdens haar eerste werkdag? Kijk dan het hele interview terug.

Kritiek op vliegen en waar wonen de mooiste mannen?

Floortje reist natuurlijk het een en ander af voor haar werk. Hoe gaat ze ermee om dat er tegenwoordig veel kritiek is op de duurzaamheid van vliegen? En waar wonen de mooiste mannen? Rob vraagt het haar.

NPO Radio 2 steunt van maandag 2 t/m vrijdag 6 september de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding met de actie NPO Radio 2 – 100 uur voor KWF. Een plaatje aanvragen kan via de NPO Radio 2-app en kost niets! Wil je toch een donatie doen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding? Dat kan via deze donatiepagina.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie