Programma

Beyonc

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyonc

Het zal weinigen ontgaan zijn: de controverse rondom haar uitvoering van het Amerikaanse volkslied bij de inauguratie van president Barack Obama deed veel stof opwaaien. De zangeres heeft nu toegegeven te hebben geplaybackt, en zal dat niet snel meer doen.

Live

Tijdens een aankondigende persconferentie rondom de Super Bowl (de Amerikaanse bekerfinale in American Football) op 3 februari , gaf de zangeres toe in Washington niet live te hebben gezongen: "Ik ben een perfectionist. Ik had niet genoeg tijd om te repeteren met het orkest, en het was een heel belangrijk optreden voor mij". Beyoncé heeft beloofd zondag live te zingen en er een geweldige show van te maken.

Hoogtepunt

De Super Bowl, het grootste televisie-evenement wat sport betreft in de Verenigde Staten trekt jaarlijks meer dan 100 miljoen kijkers, met de pauze (halftime) show als een van de hoogtepunten, dus er staat genoeg op het spel. Vorig jaar maakte Madonna televisiegeschiedenis: haar opteden in de pauze werd het best bekeken televisieevenement in de Amerikaanse geschiedenis.

Onlangs verscheen 'Nuclear', de nieuwe single van Destiny's Child, de R&B groep waarmee de zangeres jaren geleden doorbrak:

Ster advertentie
Ster advertentie