Programma

´Black Spider´ is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. ´Black Spider´ is TopSong!

We genieten deze week extra vaak van Kovacs en haar nieuwe single 'Black Spider'!

´Black Spider´

Kovacs is een bijzondere verschijning met een groot talent. Ze maakt al vier jaar deel uit van de muziekwereld, maar het was even stil rondom de zangeres, tot nu. Ze keer terug met haar nieuwe single 'Black Spider'. De soultrack heeft iets spannends en is het vervolg op 'Sugar Pill' die vorig jaar uitkwam. We kunnen een week lang extra vaak van dit nummer genieten. 'Black Spider' is namelijk TopSong!

Beluister hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart belt Kovacs

Terwijl Kovacs aan het wachten is op de zon in haar tuin, belt Bart om haar te feliciteren met het behalen van de TopSong. Dat zonnetje komt nu vanzelf wel!

Beluister het fragment hieronder:

Bart belt met Kovacs over bekendmaking TopSong!

Nieuw album

In 2014 maakt Kovacs indruk met haar eerste single 'My Love', een nieuwe artiest is geboren. Kovacs mag op verschillende festivals haar talent laten horen en in 2015 verschijnt haar eerste album. Voor de opvolger Cheap Smell heeft ze in Londen met Liam Howe aan nieuwe muziek gewerkt. Die plaat wordt op 17 augustus verwacht. Wij kunnen niet wachten!

VOLG ONZE SPOTIFY-PLAYLIST!

Elke week kiezen onze NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist. Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie